lauantai 12. toukokuuta 2012

Pojan 8vee synttäri tarjoilut


Kirja-kakku Star wars aiheella: Darth Vader, valomiekkoja. päällystetty värjätyllä vispikermalla(pastaväri taivaansininen) ja lisäsin yhden purkin vaniljarahkaa kun päiväs oli menossa. Välissä vähän kermavaahtoa, mustikoita ja mansikoita. Koristeet sokerimassasta. Kirjan "sivut" tehty wiltonin kolmio koristeraapalla.


Mini tiikerimuffinsseja syötävllä muffinssikuvalla ja suklaakermavaahdolla.

ohje muffinsseihin: 200g huoneenlämpöistä voita, 2,5dl sokeria, 3 munaa (huoneenlämpöistä), 4dl vehnäjauhoja, 1tl leivinjauhetta, 1dl kermaa/maitoa, 

Raitoihin: 2rkl kaakaojauhetta, 1rkl vaniljasokeria

Lisäksi molempiin taikinoihin 50g valkosuklaata, 50g maitosuklaata.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yhsitellen ja vtkaa kunnolla välissä. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen nesteen kanssa. Jaa taikina 2 osaan. Lisää toiseen kulhoon kaakaojauhe, vaniljasokeri ja rouhittu maitosuklaa. Ja toiseen rouhittu valkosuklaa. Laita muffinssivuokiin puolet vaaleata taikinaa ja puolet tummaa. Sekoita hieman hammastikulla jotta saat "raitoja". Paista 175asteessa n.12min.

Koristele. Tästä taikinasta tuli melkein 3 peltiä(pellissä 24 koloa).


Ständerin kirja-kakkuvuoalla tehty. 8 munan pohja. 

8munaa, 2lasia(iitallan juomalasi) sokeria, 1 lasi vehnäjauhoja, 1lasi perunajauhoja, 1tl leivinjauhetta

Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kunnon vaahdoksi. Siivilöi kuivat aineet joukkoon ja nostele nuolijalla munavaahtoon. Voitele ja korppujauhota vuoka. Kaada taikina siiihen ja paista 200asteessa n.45min. Anna hieman jäähtyä ja kumoa sitten.

Tarjolla oli myös popcornia, dominoita, minivaahtiksia ja karkkia. Laitaset, mukit ja servetit oli Star Wars aiheisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos