tiistai 13. syyskuuta 2011

Kolmen suklaan hyydykekakku



Tein pojan 1vee synttäreille myös tälläisen kakun. Ohjeen sain sly-paketista ja koristeena rouhittua maitosuklaata ja valkosuklaata joita myös sain sly-paketista ja joita käytin itse kakun tekoon. Koristeena myös sokerimassa lehtiä (syksyisiä) ja suklaa 1nro jonka tein sly paketista saadulla silikoonimuotilla. Ohjetta muuntelin hieman.

n.200g digestivekeksejä, 75g sulatettua voita.

½pkt macarbonea, 5dl vispikermaa, ½ pkt maustamatonta tuorejuustoa, 60g maitosuklaata, 60g tummaasuklaata, 60g valkosuklaata, 1 pss daim rouhetta, 5liivatetta, tilkka vettä.

Rouhi keksit muruksi ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele irtokakkuvuoan pohjalle jonka olet vuorannut leivinpaperilla. Vuoan koosta riippuen saat muunneltua korkeutta(itse tein 2x15cm vuokiin). 

Vatkaa vispikerma ja yhdistä siihen mascarbone ja tuorejuusto. Vatkaa tasaiseksi. Sulata tummaa ja maitosuklaa mikrossa ja kaada kermaan. Lisää rouhittu valkosuklaa ja daimrakeet massaan. Liuota liivatelehdet ja sulata muutamaan tippaan kiehuvaa vettä. Kaada norona seokseen ja sekoita tasaiseksi. Laita reunakalvo vuokaan jos sinulla on semmoisia. Kaada massa keksipohjan päälle. Kopauta muutaman kerran pöytään, niin saat tasaisemman kakun. Anna hyytyä vähintään 3h jääkaapissa, mieluiten yön yli.

Koristele esim. ylijääneellä suklaa rouheella. Oli Hyvää eikä yhtään liian makeaa, kyl suklaan nälkä lähti.

Osallistun tällä Kakulla Nami-Hiiren blogissa olevaan syyskuun väririkaskakku-kisaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos